Kulturprogram i kulturkyrkja

Konsert

Hasse Farmen i særegent rock noir-univers

Geilo kulturkyrkje, lørdag 24.februar 2018 kl 17
Kritikeryndlingen og mannen bak en av de sterkeste utgivelser i 2016, Hasse Farmen, kommer til Geilo Kulturkyrkje 24. februar. Om du ikke kjenner ham fra før, er dette muligheten til å oppdage en usedvanlig sterk låtskriver med et helt særegent rock noir-univers.
Hasse Farmen i særegent rock noir-universFoto:Agnete Brun

Da Hasse Farmen slapp albumet «Livet du redder kan være ditt eget» høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. Albumet ble omtalt som hans livs plate, og en av årets aller beste i 2016 ifølge Dagsavisen. Klassekampen beskrev albumet som hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå. Ikke minst havnet plata på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016.

Låtene til sangeren og låtskriveren Hasse Farmen har noe sjangeroverskridende over seg. De preges av det tidløse. Det hele føles viktig og utfordrende ut. De går ofte langt utover rockens uskrevne 3-minutters lov; rock eller pop, eller hva du måtte ønske å kalle det, låtene er tuftet på en av rockens grunnholdninger: den eneste regelen, er at det ikke er noen regler.


  • Sted: Geilo kulturkyrkje
  • Lørdag 24.februar kl 17.00
  • Billettpriser: 220,- (inkl bill.avg)
  • Arrangør: Geilo kulturkyrkje