Konserter:

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017

Hol gamle kyrkje, torsdag 29.juni og alle tirsdager i juli kl 20.00
Det blir en knallstart på konsertserien "Sommarkveld i gamlekyrkja" når selveste Sondre Lerche inntar gamlekyrkja fra 1200-tallet den 29.juni. Billetter ligger nå ute på Hallingbillett.

Sondre Lerche

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Sondre Lerche er ute på sin største Norgesturné så langt i karrieren, og slapp nylig abumet Pleasure, som har fått en fantastisk mottagelse både av anmeldere og publikum. Flere har gått så langt som å omtale det som er foreløpig høydepunkt i mannens karriere, og det sier ikke så rent lite.

Lerche er en av disse artistene som aldri mister hungeren etter å utvikle seg. Nysgjerrig tiltrekkes han av nye strømninger og henter inspirasjon både fra sine samtidige musikalske kollegaer og fortidens musikkmangfold. Han låner, videreutvikler, tilfører, og resultatet blir alltid noe nytt og eget. Sondres melodier finner sine egne veier, kompromissløst og uventet.

Live er han et fyrverkeri av energi og spilleglede, og det vil bli mange låthøydepunkter fra en lang og innholdsrik katalog.

Konsertene på norgesturneen har fått glitrende anmeldelser. Dette må du få med deg, rett og slett!

PS: Maks antall tilgjengelige billetter er 150 stk!

Hol gamle kyrkje
Torsdag 29.juni 2017 kl 20.00
Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg)

Billetter kan kjøpes www.hallingbillett.no

----

 

Sommarkveld i gamlekyrkja #1:

Kvarts

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Med godt 19 års fartstid er folkemusikkgruppa Kvarts ei svært godt etablert gruppe i norsk musikkliv. Det musikalske uttrykke deira har heilt frå starten vore solid rotfesta i den norske folkemusikken, og med ei rekkje instrument, og med humør og speleglede har gruppa nådd ut eit stort publikum. Repertoaret til Kvarts har heilt frå starten vore ein kombinasjon av tradisjonsmusikk og eigenkomponert materiale.

Gruppa har heilt sidan starten hatt eit ynskje om å samarbeide med andre musikarar. Kvartetten har opp gjennom åra hatt mange samarbeidsprosjekt med andre musikarar og orkester, som t.d. Kringkastingsorkestret, Kristiansand Symfoniorkester Jonas Fjeld, Henning Kvitnes, Berit Opheim, Sondre Bratland, Hemsing-søstrene og Birger Mistereggen. Dei har så langt gjeve ut ni cd-ar, og fått Spellemannprisen for to av dei.

Kvarts har ei lang merittliste å syne til, og publikum i Hallingdal har opp gjennom åra fått oppleve kvartetten i ei rekkje store konsertproduksjonar. Denne gongen inviterer dei derimot til eit tett og intimt møte med kvartetten og musikken deira.

Kvarts består av:
Jo Asgeir Lie, trekkspel
Øystein Rudi, fele, hardingfele
Tom Willy Rustad, kontrabass, gitar, torader, munnharpe
Erlend Styve, gitarar

Hol gamle kyrkje
Tysdag 4.juli 2017 kl 20.00
Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg)

Billetter kan kjøpes www.hallingbillett.no

----

 

Sommarkveld i gamlekyrkja #2:

Arild Jensen

Stemningsfull strengemusikk i sommerkvelden

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Arild Jensen (f.1968) Er utdannet klassisk gitarist fra Østlandets musikkonservatorium/Norges Musikk høyskole og filmmusik på Lillehammer. Han er opprinnelig fra Drammen, men har bodd på Ål siden 1994. I tillegg til jobb på Gol kulturskole er Arild freelance musiker og komponist/arrangør. Han har laget musikk til flere filmer, og skrevet musikk for både kor og orkester. I sommer kom en utgivelse på Hot Club Records med trioen Lystjazzensemblet, der Arild er gitarist og har komponert alt materialet. Arild gitarspil er også å høre i den prisbelønte svenske filmen «En mann ved navn Ove».

På denne konserten møter vi Arild alene, men med selskap av mange ulike strenge instrumenter. Både klassisk gitar, el.gitar og arabisk lutt, vil gi en variert og stemningsfull og vakker konsert konsert. Arild lager vakre melodier, og musikken vil også inneholde improvisasjoner som tar deg med på en tur musikalsk landskap.

Hol gamle kyrkje
Tysdag 11.juli 2017 kl 20.00
Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg)

Billetter kan kjøpes www.hallingbillett.no

----

 

Sommarkveld i gamlekyrkja #3:

Sindre Kaupang & Vegar N Dreier

To lokale talenter deler rommet i Hol gamle kyrkje denne kvelden.

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Høveringen Sindre Kaupang (kjent under navnet “Sindre Kayman” i England) vokste seg opp i kulturlivet i Hallingdal og har vært med på en rekke kulturelle prosjekter. Blant annet UKM hvor han kom videre til landsmønstringen, flere konserter og teateroppsetninger, og han har også underholdt på hoteller slik som Dr. Holms og Bardøla. Dette førte til at han i 2011 mottok drømmestipendet.

Vi kjenner Sindre mest som komiker, skuespiller, multiinstrumentalist og som kommunal gressklipper i Hol om sommeren. Men nå oppholder han seg for det meste i London hvor han jobber som skuespiller, musiker, komponist, musikklærer, dramatiker og som underholder i barnebursdager.

Etter han fullførte Bacheloren sin i 2015 på Rose Bruford College komponerte han musikalen 'Fables for a Boy' som ble satt opp på Londons 'Lost Theatre' våren 2016. Nå jobber han med sin andre store musikal. I tillegg til dette har han blant annet en rolle i den humoristiske webserien "Julia". Første episode blir sannsynligvis lagt ut på internett senere i sommer.

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Multitalentet Vegar Nesfossen Dreier er snart 18 år og er vokst opp på Geilo. For tiden går han på musikklinjen i Kongsberg. Han har vært aktiv med musikken i mange år, både gjennom egenøving, kulturskole og UKM. Musikk er en stor lidenskap, enten ved å skrive sanger, bare spille et instrument eller gjøre innspillinger.

Vegar ønsker jeg å drive med musikk i en eller annen form i fremtiden, og dette er en ung gutt som vi garantert for høre mer til.

Vi gleder oss til at Vegar og Sindre kommer til gamlekyrkja denne kvelden!

Hol gamle kyrkje
Tysdag 18.juli 2017 kl 20.00
Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg)

Billetter kan kjøpes www.hallingbillett.no

----

 

Sommarkveld i gamlekyrkja #4:

Venke Knutson

Sommarkveld i gamlekyrkja 2017Det er pop-artisten Venke Knutson som avrunder årets "Sommarkveld i gamlekyrkja". Knutson kommer fra Birkeland i Aust-Agder og har gitt ut flere singler og album.

Singelen «Kiss» ble en stor hit sommeren 2004 og lå flere uker som nummer 1 på radiolisten. Høsten 2005 ga hun ut singelen «Just A Minute» fra sitt andre album Places I Have Been. Etter 4 uker på VG-listen ble dette hennes første singel som klarte å kapre førsteplassen. I januar 2010 var hun med i den norske Melodi Grand Prix med låta «Jealous 'Cause I Love You».

I dag driver Venke Knutson den private musikkskolen POPrommet som har som mål å bringe mestring, glede, motivasjon, utvikling, engasjement og MUSIKK inn i livene til de som ønsker eller trenger det.

Til Hol gamle kyrkje har Knutson med seg gitarist Thomas Revheim.

Hol gamle kyrkje
Tysdag 25.juli 2017 kl 20.00
Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg)

Billetter kan kjøpes www.hallingbillett.no


Arrangør: Hol og Hovet menighetsråd

i samarbeid med kirkemusikeren og presten i Hol


 

Velkommen til...

Søndag 25. Juni, 2017
11:00 Gudstjeneste i Geilo kulturkyrkje
Hellstrøm Nyseth. Musikere fra Norsk Suzukiforbund Summer Workshop 2017 deltar.
Tirsdag 27. Juni, 2017
15:00 Geilo kulturkyrkje: Konsert med Suzukifiolinistene
Norsk Suzukiforbunds nasjonale sommerkurs, arrangeres i år i samarbeid med Suzukifiolinistene...
Torsdag 29. Juni, 2017
20:00 Sommarkveld i gamlekyrkja #0 - Sondre Lerche
Hol gamle kyrkje. Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg). Servering av kaffe og kaker...
Søndag 2. Juli, 2017
11:00 Gudstjeneste i Hol gamle kyrkje
Jensen
Tirsdag 4. Juli, 2017
20:00 Sommarkveld i gamlekyrkja #1 - Kvarts
Hol gamle kyrkje. Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg). Servering av kaffe og kaker...
Tirsdag 11. Juli, 2017
20:00 Sommarkveld i gamlekyrkja #2 - Arild Jensen
Hol gamle kyrkje. Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg). Servering av kaffe og kaker...
Søndag 16. Juli, 2017
11:00 Gudstjeneste i Skurdalskyrkja
Jensen
Tirsdag 18. Juli, 2017
20:00 Sommarkveld i gamlekyrkja #3 - Sindre Kaupang og Vegar N. Dreier
Hol gamle kyrkje. Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg). Servering av kaffe og kaker...
Søndag 23. Juli, 2017
12:00 Friluftsgudstjeneste på Dagali museum
Jensen
Tirsdag 25. Juli, 2017
20:00 Sommarkveld i gamlekyrkja #4 - Venke Knutson
Hol gamle kyrkje. Bill.pris: kr 220,- (inkl. bill.avg). Servering av kaffe og kaker...
Lørdag 29. Juli, 2017
13:00 Holsdagen i Hol gamle kyrkje
Hansen. "Vielse"
20:00 Olsokmesse i Hol gamle kyrkje
Hansen. Holsdagen.
Søndag 13. August, 2017
13:00 Friluftsgudstjeneste på Prestholt
Hansen
Søndag 20. August, 2017
12:00 ABC-gudstjeneste på Geilojordet
Friluftsgudstjeneste med sokneprest Sveinung Hansen. Utdeling av bok til 1.klassinger
16:00 ABC-gudstjeneste i Hol gamle kyrkje
Med sokneprest Sveinung Hansen. Utdeling av bok til 1.klassinger
Søndag 27. August, 2017
11:00 Gudstjeneste i Dagali kirke
Jensen

Programmet utigs med forbehold om eventuelle feil og endringer. Se hele programmet under menyvalget Aktuelt og Kalender, eller ved å trykke her.